Blinis-med-rokelaks-og-urteromme-med-agurk1

Blinis med røkelaks og urterømme med agurk

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Blinis servert med røkelaks og urterømme er en enkel og elegant forrett som dessuten smaker utrolig godt. 
PORSJONER4

Ingredieser

Blinis

Urterømme med agurk

Fremgangsmåte

  • Rør gjær ut i lunken melk (eller bland tørrgjær i melet) og tilsett mel. Rør til alt er godt blandet. Dekk bollen med plast og la den stå kaldt natten over.
  • Romtemperer røren og tilsett eggeplommer, smør, rømme og salt. Rør godt.
  • Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.
  • Sett røren med spiseskje til passe store blinis i middels varm stekepanne. Snu blinisene når røren har stivnet på overflaten.
  • Anrett blinisene på tallerkner med litt urterømme og en skive røkelaks. Dryss litt finhakket rødløk rundt blinisene til slutt.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest