Blomkål med gressløksaus

Blomkål med gressløksaus

 

Skriv ut

Blomkål med gressløksaus

Type rett: Lunsj, Tilbehør
Stikkord: Blomkål, gressløk, grønnsaker, saus
Tid: Under 20 min
Grad: Enkel
Porsjoner: 4

Godt som egen rett eller som tilbehør.

Ingredienser

gressløksaus

SLIK GJØR DU

  1. Rens blomkål og skjær et snitt i stilken. Kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør.
  2. gressløksaus
  3. Kok opp fløte. Tilsett litt og litt smør mens du pisker lett med en visp, kok opp.
  4. Ta kjelen av platen.
  5. Smak til med sitron, sukker, salt og tilsett hakket gressløk.

  6. Server blomkålen med sausen over.
2018-06-22T09:38:06+00:00
Translate »