Blomkålpuré

 

Blomkålpuré

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Blomkålpuré er et nydelig tilbehør til f.eks. litt sterke, grove pølser og til røkt eller saltet kjøtt, stekt fisk og kylling.  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens blomkålhodet for blader og stilker. Del den i buketter og ha dem i en kjele. Dekk bukettene med vann, melk og litt salt. Kokes til blomkålen er veldig mør. Sil av vannet.
  • Ha fløte og smørterninger samt hakket hvitløk i en kjele og la det koke opp. La det koke under lokk i noen minutter. Sil av hvitløken og ha fløten over i kjelen med blomkålen. Visp godt sammen med en stålvisp til en stappe med grov struktur.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest