Blomkålsuppe med bacon og purre
Til oppskriften

Blomkålsuppe med bacon og purre

Ingenting er som hjemmelaget blomkålsuppe. Her har vi en variant med bacon og purre. Enkel å lage, smaker kjempegodt.
Under 20 min
Enkel
Middag, Suppe
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask og rens blomkålen og del i små buketter. Ta med stilk og pene blader. Kok opp buljong og melk i en kjele. Ha i det meste av blomkål og all løken. Hold igjen noen blomkålbuketter. Kok opp og la suppen trekke ca. 10 minutter til blomkålen er mør.
  • Mos suppen med en stavmikser eller i foodprosessor. Smak til med salt og pepper.
  • Til slutt tilsettes resten av blomkålen, hakket purre og kruspersille og sprøstekt baconbiter.
  • Server umiddelbart - gjerne med godt brød til.
Kilde: frukt.no Foto: Cik Media
Print