Bohemian burger
Til oppskriften

Bohemian burger

Her er den radikale burger, eller kanskje en burger for radikale! Med spinat og kalkun sammen med burgeren vil du garantert gi gjestene dine en annerledes opplevelse. Et slags opprør mot den straighte burgeren. 
Under 20 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt og pepper i karbonadedeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Del den i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  • Bland créme fraîche med salvie, oregano, salt og pepper.
  • Vask og rens spinaten og fres den i panne med skivet vårløk og presset hvitløk, akkurat til den faller sammen.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.
  • Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med créme fraîche-blandingen, tomat, burger, kalkunpålegg og spinat/vårløk.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Print