Meny
Bouillabaisse-i-ovnen-1
Bouillabaisse er en fiskesuppe med røtter i Provence. I denne oppskriften varmes suppen inne i ovnen, så det er en ny og enkel vri. Med godt brød som tilbehør er dette ren kos på bordet. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 125 °C.
  • Skjær laks og torsk i terninger på ca. 2 cm og legg bitene i en smurt ildfast form.
  • Skjær paprika i biter, og løk og hvitløk i tynne skiver.
  • Surr løk, hvitløk og paprika i litt olje til løken blir blank.
  • Rør inn spisskummen, safran og malt fennikel, og surr videre i ca. 30 sekunder.
  • Tilsett hermetiske tomater og vann, og smak til med salt og pepper.
  • Hell blandingen over fisken i formen og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.
  • Server med brød og aïoli ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Joel Wåreus

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter