Breiflabb med avokadokrem og mango

Breiflabb med avokadokrem og mango
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Breiflabb med avokadokrem og mango

Breiflabb har fast, hvitt kjøtt som skal varmebehandles med forsiktighet for ikke å bli tørt og trevlet. Avokado er pikant tilbehør til den hvite fisken. 
PORSJONER4

Ingredieser

Avokadokrem

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i fire jevnstore stykker. Dryss dem godt med salt og la dem ligge i ca. 10 minutter.
  • Del avokadoene, ta ut steinene og skrell frukten, mos den. Press hvitløken og rør den i avokadomosen. Flå tomatene, del dem, ta ut innmaten og skjær tomatkjøttet i små terninger.
  • Rør dem i avokadoen og smak til med revet skall og saft av lime, salt og pepper. Skjær mangokjøttet fra steinen, skrell frukten og skjær den i jevne terninger.
  • Tørk fisken godt og stek den i olje og smør i ca. 2 minutter på hver siden. Bruk middels sterk varme så fisken ikke blir for brun.
  • Server fisken med avokadokrem, mangoterninger og råstekte poteter eller ris, eventuelt også minitomater.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken