bringebær-og-ripsfromasj-1

Bringebær- og ripsfromasj

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bringebær og rips er en god og frisk kombinasjon, og smakene kommer virkelig til sin rett i denne fromasjen. Serveres med vaniljesaus til, om du ønsker, men det er slett ikke nødvendig. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.
  • Pisk bær, sukker, eggehvite og vaniljesukker til en luftig krem i en kjøkkenmaskin. Stivpisk kremfløten og bland inn i bærkremen.
  • Kok opp sitronsaften og ta den av platen. Løs gelatinplatene opp i den varme saften. Rør gelatinen forsiktig inn i bærmassen i en tynn stråle under omrøring.
  • Ha fromasjen i porsjonsskåler eller dessertbolle. Sett fromasjen kaldt noen timer.
  • Fromasjen kan pyntes med bringebær, og den er kjempegod med vaniljesaus til.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest