bringebaersalat_med_avokado_og_kamskjell

Bringebærsalat med avokado og kamskjell

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Vakker og velsmakende salat med bringebær, avokado, rødløk og gressløk og som er ideell som forrett. 
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Ha salt og pepper på kamskjellene.
  • Varm olje i en stekepanne og stek kamskjellene raskt på hver side.
  • Skyll og tørk salaten.
  • Del avokado i to og fjern steinen. Fjern skallet og skjær avokadoen i pene skiver.
  • Legg en neve småbladet salat på 4 tallerkener. Legg på skiver av rørløk og avokado. Legg på bringebær.
  • Bland sammen ingrediensene til dressingen.
  • Legg de stekte kamskjellene på salaten og drypp over dressing og finhakket gressløk rett før servering.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest