Bringebærtapas-med-blåmuggost-1

Bringebærtapas med blåmuggost

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Herlig liten munnfull med bringebær, valnøttkjerner og blåmuggost i en skål av endiviesalat. Lekkert som forrett eller som tapas.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta salatbladene forsiktig fra hverandre, og la bladene ligge i kaldt vann med litt salt. Dette for å fjerne litt av den bitre smaken på salaten.
  • Tørk salatbladene og fordel dem på et serveringsfat. For at de skal ligge stødig kan du skjære litt av undersiden på bladene, slik at de blir flate i bunnen.
  • Fordel ost, valnøtter og bringebær på bladene. Ha noen dråper honning over.
  • Kjempefin rett som f.eks. kan serveres som en liten forrett eller som et spennende bidrag på tapasbordet.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest