Meny
Brokkolisalat-med-feta-og-bacon-1
En deilig matsalat med masse smaker fra brokkoli, fetaost og bacon som utmerket godt kan serveres som en egen rett med godt brød til eller også som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter. 
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann, ca. 5 minutter. Finhakk hvitløk og chili. Stek baconet sprøtt og la det renne av på et kjøkkenpapir. Fres hvitløk og chili i pannen til det blir mykt, men ikke tar farge.
  • Snitt rødkålen fint.
  • Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og sett den kjølig i 10 minutter.
  • Anrett brokkoli, finsnittet rødkål, frest hvitløk og chili, og smuldre fetaost på et fat.
  • Dryss over ristede pinjekjerner og drypp over dressingen. Serveres med godt brød til.
Kilde: frukt.no Foto: Anders Martinsen
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter