Meny
Brokkolisuppe-med-grønn-curry
Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne suppen er full av deilig smak, den er jevnet med kikerter, og er glutenfri.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Del brokkoli i buketter. Fjern de groveste delene av stilken og skjær den i biter.
  • Grovhakk løk og hvitløk og skrell og kutt pastinakk i grove biter.
  • Varm olje i en kjele og fres brokkoli, løk, hvitløk og pastinakk til det er mykt og blankt. Tilsett karripasta, kokosmelk, buljong og vann. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er myke. Bland inn spinat og kikerter.
  • Bruk stavmikser og kjør suppen glatt. Tilsett litt mer vann om suppen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.
  • Rist kokosflak i tørr stekepanne til de er gylne.
  • Server suppen toppet med hakket mynte og kokosflak.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter