Meny
Brownies-med-sjokoladeglasur-1
Her har du en flott og spiselig gave til personen som har alt! 
Porsjoner1 24 stk
Ingredieser
Glasur
Fremgangsmåte
  • Smelt smøret sammen med sjokoladen i en gryte og la det avkjøles. Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland mel, kakao og nøtter sammen og bland det forsiktig i eggedosisen. Bland inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Hell deigen i en smurt firkantet form (ca 20 x 30 cm) og bak den midt i ovnen i ca 35 minutter på 175 °C. Avkjøl kaken, og skjær den i firkanter.
Glasur
  • Smelt sjokolade over et vannbad, og dypp kakene i sjokoladen. La dem tørke på en rist. Pynt gjerne med nøtter.
  • Glasuren kan sløyfes.
Kilde: melk.no Foto: Aina Hole

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter