Meny

Brun lapskaus á la oppskriftskroken

Lammegryte-med-poteter

Oppdatert

Over 60 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Brun lapskaus á la oppskriftskroken

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bruk bankekjøtt eller kjøtt fra bog eller høyrygg. Skjær kjøtt og poteter i terninger, løken og purren i skiver.
  • Brun kjøttet og løken i smør. Spe med kraften og la det småkoke til kjøttet nesten er mørt.
  • Tilsett potetene og la det koke til alt er mørt. Rør forsiktig i gryten mens det koker. Ha i purren ca. 10 min før alt er ferdig. Smak til med salt og pepper.
Strø på litt hakket persille og server med godt brød eller flatbrød til.

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email
    Populære oppskrifter
    Kanskje du vil like disse også