Bruschetta-med-kamskjell-og-lakserogn-1

Bruschetta med kamskjell og lakserogn

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bruschetta passer både som forrett, lunsj eller tapas. Denne sjømatvarianten av retten serveres med kamskjell og lakserogn. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene>>. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
  • Ha loffskivene på et stekebrett eller rist med bakepapir, drypp over olivenolje og gni dem inn med hvitløk.
  • Skjær mozzarella i tynne skiver og legg dem på loffskivene.
  • Stek i stekeovnen i ca. 2-3 minutter, til osten så vidt begynner å smelte.
  • Dryss litt salt og pepper på kamskjellene og stek dem i olje, ca. 30 sekunder på hver side. Skjær kamskjellene i små terninger og fordel over loffskivene.
  • Server bruschetta med lakserogn på toppen, og pynt gjerne med friske urter.
Kilde: godfisk.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter siste uke