Bruschetta-med-tomater-estragon-og-kremost-1
Til oppskriften

Bruschetta med tomater estragon og kremost

Bruschetta er en liten lekkerbisken som du enten kan servere som forrett eller som en liten snacks før middag for å stille den verste sult. Tomater hører med, og her er de smakt til bl.a. med deilig frisk estragon.
Under 20 min
Enkel
Koldtbord
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær et kryss i tomatene. Kok opp en kjele med vann og legg tomatene oppi i noen sekunder. Ta dem opp og skyll i kaldt vann. Da er det lett å fjerne skallet på tomatene.
  • Del tomatene i to og fjern frøene. Skjær tomatene i små biter.
  • Hakk litt frisk estragon og bland med tomatbitene sammen med sitronsaft, sitronskall og olivenolje. Smak til med salt og pepper og en klype sukker.
  • Pisk snøfrisk, kremfløte og kremost sammen til en glatt krem. Smak til med salt og pepper.
  • Rist brødskivene og gni dem inn med hvitløk.
  • Fordel tomatblandingen på brødskivene og avslutt med en klatt ostekrem.
  • Server med spekeskinke.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print