Meny

Cannelloni Arrabbiata

Cannelloni Arrabbiata

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Cannelloni Arrabbiata

Arrabbiata betyr sint på italiensk. Dette er en vegetarisk cannelloni med tomat og paprika. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 225 ° C. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Rens paprikaen.
  • Frese paprika i olje i en gryte sammen med chiliflakes og timian. Tilsett tomater. Krydre med 2/3 av salt og 2/3 av pepper. La det koke med lokket på i ca 15 minutter.
  • Klem væsken ut av spinaten. Bland med ricotta. Smak til med resten av salt og pepper.
  • Dekke bunnen av en form (ca. 20 x 30 cm) med halvparten av tomatsausen.
  • Fyll lasagneplatene med spinatrøren og rull inn. Plasser rullene i formen. Dekk med resten av tomatsaus og revet mozzarella.
  • Sett den i midten av ovnen i 20-25 minutter til osten er gyllen.
  • Server med en grønn salat.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også