Cannelloni

Cannelloni

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Tomatsaus

Fremgangsmåte

  • Ha karbonadedeig, løk, sopp og hvitløk i en stekepanne. Stek på svak varme i 3-4 minutter. Bland inn muskatnøtt, urter, krydder, tomatpure og vin. La det surre i 15-20 minutter. Avkjøl i 10 minutter.

Tomatsaus

  • Ha løk, gulrot, selleri, laurbærblad og vin i en gryte. Kok opp, og la det surre i 5 minutter. Tilsett resten av ingrediensene i sausen, og kok i ca. 15 minutter. Kast laurbærbladet.
  • Ha ¼ av sausen i bunnen av en ildfast form. Fyll cannelloniene med kjøttblandingen og fordel de på sausen. Hell resten av sausen over. Stek i forvarmet stekeovn ved 200 ° i 35-40 minutter.
  • Pynt med parmensan og bladpersille.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest