Meny
Carbonara i form
Carbonara i form, lag en ny vri med den klassiske carbonaraen. 
Porsjoner4
Ingredieser
saus
Fremgangsmåte
  • Forvarm stekeovnen til 225 °C.
  • Finhakk løk og skjær bacon i biter. Stek løken til den er myk og stek bacon til det har fått en fin farge. Bland i osten. Smak til med salt og pepper.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken. La vannet renne godt av. Fordel pasta i en smurt form. Legg over baconblandingen.
  • Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk og fløte under omrøring til en glatt saus. Ta sausen av varmen og rør i eggeplomme og revet ost. Smak til med salt og pepper.
  • Fordel sausen i formen. Gratiner midt i ovnen i ca. 20 minutter, til det har fått en gyllen farge.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter