Pastacarbonara-med-torsk-og-bacon-0893
Til oppskriften

Carbonara med torsk og bacon

Lag en pasta carbonara med tagliatelle, torsk og bacon. Enkelt, veldig godt og alltid en slager.400 g torskefilet, uten skinn og bein
20-40 min
Enkel
Middag, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i strimler og bacon i tynne strimler. Stek baconstrimlene på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.
  • Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepannen, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.
  • Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker rører du sammen egg og rømme.
  • Sil vannet av pastaen, la den stå i 1 minutt og bland sammen med torsk, bacon, hvitløk og egg- og rømmeblandingen.
  • Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen. Friske urter som bladpersille kan også tilsettes.
Print