Pastacarbonara-med-torsk-og-bacon-0893

Carbonara med torsk og bacon

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lag en pasta carbonara med tagliatelle, torsk og bacon. Enkelt, veldig godt og alltid en slager.400 g torskefilet, uten skinn og bein
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i strimler og bacon i tynne strimler. Stek baconstrimlene på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.
  • Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepannen, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.
  • Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker rører du sammen egg og rømme.
  • Sil vannet av pastaen, la den stå i 1 minutt og bland sammen med torsk, bacon, hvitløk og egg- og rømmeblandingen.
  • Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen. Friske urter som bladpersille kan også tilsettes.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest