Champagnemousse

Champagnemousse

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Champagnemousse er den perfekte dessert når noe skal feires. 
PORSJONER6

Ingredieser

Pynt

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende vann. Avkjøl.
  • Skill eggene. Pisk eggeplommer med halvparten av sukkeret til eggedosis. Pisk hviten stiv med resten av sukkeret. Stivpisk kremfløten.
  • Bland limesaft og champagne i eggedosisen. Vend inn eggehvite og krem.
  • Ha i gelatinen og bland forsiktig sammen med en slikkepott. La bollen stå kjølig i 15 minutter. Rør forsiktig om av og til for å unngå at gelatinen legger seg i bunnen.
  • Hell moussen i en sprøytepose og fordel den i porsjonsglass. La desserten stå kjølig til den skal serveres.
  • Pynt med limeskall og server gjerne med kransekakestenger til.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest