Chevre og spinatsufflé

Chèvre- og spinatsufflé

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hva med å servere en nydelig sufflé til gjestene dine? 
PORSJONER4

Ingredieser

Sufflérøre

Fyll

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C
  • Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer.
  • Fres finhakket sjalottløk i litt smør til den blir myk og blank. Ha i fersk spinat som dampes lett. Bland det inn i suffleen sammen med biter av chèvre. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter - 1/3 om gangen.
  • Hell røren i en smurt ildfast form. Stek suffléen ca. 45 minutter. Den faller fort sammen, så den må serveres straks. Det er bedre at gjestene venter på suffléen enn omvendt.
  • Tips: Fyll suffléen i porsjonsformer og server den som en varm forrett. Da må steketiden kortes noe ned.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest