Meny
Chiang-Mai-nudelsuppe
Her er en spennende, thailandsk suppe. Styrken på karripasta varierer fra merke til merke, derfor er det lurt å prøve seg litt frem med mengden.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær kyllingfiletene i passe store stykker. Hell 2 dl av kokosmelken i en kjele og la det boblekoke til det skiller seg. Rør inn karripasta og gurkemeie. La det frese noen minutter. Tilsett kyllingbitene. Vend dem godt i pastaen mens de stekes. Hell i resten av kokosmelken og spe med hønsebuljong. Press over limesaft. Smak til med fiskesaus og soyasaus.
  • Fordel nykokte nudler og kyllingbiter i dype suppetallerkener og hell suppen over. Dryss vårløk, chilipepper og kaffirlimeblader over hver suppeskål før servering.
Tips: Styrken på karripasta varierer fra merke til merke. Det er derfor lurt å prøve seg litt frem med mengden.

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter