Chilifiskeboller med ris og mango

Chilifiskeboller med ris og mango
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Chilifiskeboller med ris og mango

Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus. 
PORSJONER10

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.
  • Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.
  • Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.
  • Kok ris etter anvisningen på pakken.
  • Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.
  • Tips: Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.
Kilde: tine.no
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken