Chilifiskeboller med ris og mango

Chilifiskeboller med ris og mango

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus. 
PORSJONER10

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.
  • Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.
  • Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.
  • Kok ris etter anvisningen på pakken.
  • Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.
  • Tips: Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.
Kilde: tine.no