Meny

Chilimarinert grillribbe og potetsalat med kefir

chilimarinert grillribbe og potetsalat med kefir

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Chilimarinert grillribbe og potetsalat med kefir

Sprøstekt og saftig grillribbe er rask og god sommermat. Server den sammen med en frisk potetsalat av gårsdagens poteter, kefir og MENYs egen persilleaioli.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær små snitt i svoren. Da krøller ikke grillskivene seg under steking. Pensle dem med chilimarinade og la dem ligge med den i minimum 15 minutter.
  • I mellomtiden lager du potetsalaten. Bruk en stor bolle og bland sammen kefir, aioli med persille, finhakket rødløk, hakket sylteagurk, kapers og finhakket persille. Smak til med salt og pepper før du vender de kalde potetene inn i dressingen. La potetsalaten stå kjølig mens du griller kjøttet.
  • Grill de ferdigmarinerte ribbeskivene 7–10 minutter på hver side, og snu dem ofte. Pensle dem gjerne med mer marinade eller en god chiliglaze underveis i grillingen. Da får skivene ekstra god smak. Server grillskivene med potetsalaten, og gjerne en frisk grønn salat med sesongens sommergrønnsaker ved siden av.
Kilde: meny.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også