Chilipoteter-1

Chilipoteter

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ikke noe galt med kokte poteter, men med litt krydder, olje og en tur på grillen blir dette bare herlig til grillmat. Kan selvsagt også lages i stekeovnen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask og eventuelt skrell potetene. Forkok dem i ca. 15 minutter før du legger dem over i en ildfast form eller i aluminiumsfolie.
  • Bland olje og krydder og pensle potetene med oljen. Sett formen i stekeovn ved 200 °C, eller legg folien med poteter opp på grillen.
  • Steke/grilltid ca. 15 minutter. Snu på potetene i blant slik at de får en fin stekeskorpe over det hele.
Kilde: matprat.no Foto:StudioDreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest