Meny
Chiliribbe-med-peanottdipp-alternativ-
Denne chiliribba med peanøttdipp passer som hånd i hanske på tapasbordet. Med innslag av både sterkt, salt og syrlig oppnår man en velbalansert, kjærkommen og frydefull smak.
Porsjoner4
Ingredieser
Peanøttdipp
Fremgangsmåte
  • Forvarm ovnen til 150 °C.
  • Skjær vekk svoren fra den ferdigstekte ribben og skjær den i passelige små serveringsstykker. Finhakk chili, hvitløk og koriander, og bland med olje og salt. Fordel krydderblandingen over ribben og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
  • Ha alle ingrediensene til dressingen i en liten bolle og visp sammen til det er godt blandet. Grovhakk peanøtter og dryss over dippen.
Synes du dressingen blir for tynn kan du ha oppi mer peanøttsmør.
    Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen  

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter