Chilisild

Chilisild

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sild kan man lage med de smakene man liker, så om chili er en av dine favoritter passer kanskje denne for deg? I tillegg er den enkel å lage da den tar utgangspunkt påleggssild på glass. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær rødløk og chili i tynne ringer.
  • Hell laken fra silden i en bolle og bland med tomatpuré, chilisaus, vann og pepper.
  • Legg sild, rødløk og chili lagvis i et glass eller krukke. Hell over laken og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.
  • Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte kryddersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake >>
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest