Chop suey

Kylling chop suey

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Du har sikkert spist kylling chop suey på kinesisk restaurant. Hva med å lage den selv? Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingkjøtt i strimler. Del løk i tynne båter, gulrot og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.
  • Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.
  • Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.
  • Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.
  • Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.
  • Server gjerne med jasminris.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest