Chorizo i rødvin

Chorizo i rødvin

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Prikk i chorizoen 3-4 ganger med en gaffel. Ha chorizoen i en stor gryte, og tilsett vin. Kok opp. Skru ned varmen, og la det surre over svak varme under lokk i 15-20 minutter. Ha chorizo og vin i en bolle eller form, dekk til, og mariner chorizoen i vinen i 8 timer eller over natten.
  • Ta chorizoen opp av bollen eller formen neste dag. Ta vare på vinen. Fjern skinnet på chorizoen, og skjær den i 5 mm tykke skiver. Legg chorizoskivene i en stor tykkbunnet stekegryte eller på et ildfast serveringsfat.
  • Rist lett på gryten når flammene har sloknet. Tilsett resten av vinen i gryten. Kok over sterk varme til nesten al l vin har fordampet.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest