Focaccia-med-chorizo-og-feta

Chorizo- og fetafocaccia

Over 60 min
Middels
Print
Deilig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer veldig godt til turmat, eller som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Løs opp gjæren i lunket vann. Tilsett de øvrige ingrediensene og elt deigen godt sammen. Den skal være løs. Sett deigen til heving på et lunt sted til den har dobbel størrelse.
  • Smør en langpanne på ca 30-22 cm med litt olje. Hell nedi deigen og trykk den jevnt utover. Heves i 34-40 minutter.
  • Dryss over med chorizo og fetaost i biter, og tilslutt litt flaksalt.
  • Stek ved 225 grader midt i ovnen, ca 25 minutter til overflaten er gyllen. Avkjøl og del i firkanter.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen