Choucroute garnie (Fransk bondegryte)
Til oppskriften

Choucroute garnie (Fransk bondegryte)

Dette er en enkel choucroute garnie. Vi kaller den surkål med godt tilbehør. 
Over 60 min
Middels
Gryteretter, Middag
Frankrike
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Løk, gulerøtter og poteter skrelles. Hakk løken og stek den i smør til den blir blank og myk. Ha alt i en gryte og tilsett surkålen.
  • Løk, gulerøtter, bog og bacon legges i gryten. Tilsett pepperkorn, nellik, salt og hvitvin. Småkok under lokk i 2 - 2,5 time til kjøttet er mørt.
  • Kok potetene møre.
  • Pølsene legges med de siste 10 min. Bacon og kjøtt skjæres i skiver og serveres med kokte poteter.
  • Tips: Hvis du vil lage din egen surkål er oppskriften her>>
Print