Choucroute garnie (Fransk bondegryte)

Choucroute garnie (Fransk bondegryte)

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dette er en enkel choucroute garnie. Vi kaller den surkål med godt tilbehør. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Løk, gulerøtter og poteter skrelles. Hakk løken og stek den i smør til den blir blank og myk. Ha alt i en gryte og tilsett surkålen.
  • Løk, gulerøtter, bog og bacon legges i gryten. Tilsett pepperkorn, nellik, salt og hvitvin. Småkok under lokk i 2 - 2,5 time til kjøttet er mørt.
  • Kok potetene møre.
  • Pølsene legges med de siste 10 min. Bacon og kjøtt skjæres i skiver og serveres med kokte poteter.
  • Tips: Hvis du vil lage din egen surkål er oppskriften her>>
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest