Coleslawburger

Coleslawburger

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Det er enkelt å lage hamburger. Med gode råvarer og noen minutter til rådighet kan selv lillebror lage burger til hele familien. Denne burgeren er kanskje noe mer tidkrevende. Men hva gjør man ikke for å oppnå trampeklapp og hurrastemning rundt bordet? 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt, pepper og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  • Lag coleslaw ved å blande gulrot, hodekål, rødløk, rømme, majones, salt, pepper og agurklake i en bolle.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side. Legg på cheddarosten ca. ett minutt før de er ferdige.
  • Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med coleslaw, chorizopølse, tomater, burger og løk. Pynt gjerne med en urtekvast på toppen.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest