Cottagecheese pai

Cottagecheese pai

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Hva skal vi ha til middag? Prøv denne lekre paien. Passer til middag hele året. Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en god salat. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt ca 1 time. Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform eller en annen ildfast form. Forstek paiskallet ved 225 °C i ca 10 minutter.
  • Fyll Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir. Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese. Hell røren i det ferdigstekte paiskallet. Legg baconskivene og tomatene i pairøren. Stekes på ca 200 °C i ca 35 minutter.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften