Crisp-potato-skins-med-salsa-1

Crisp potato-skins med salsa

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kjempegod snacks eller smårett av poteter med tomat- eller avokadosalsa. Et godt alternativ til tradisjonelt potetgull med rømmedipp. 
PORSJONER4

Ingredieser

TOMATSALSA

Avocadosalsa

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til tomat- og avokadosalsaen.
  • Bak potetene i ovnen ved 200°C ca. 1 time. Del dem i fire. Ta ut noe av innmaten.
  • Pensle skallet med olje, og sett potetene tilbake i ovnen ved 225°C til skallet er sprøtt.
  • Dryss på ost og stek noen minutter til.
  • Server med rømme og rød og grønn salsa.
Kilde: frukt.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest