Meny

Crispy urtekylling med potetmos

crispy urtekylling med potetmos smakt til med olivenolje og hvitløk

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Crispy urtekylling med potetmos

Er du glad i kylling og sennep? Da er dette retten for deg – en supersaftig kylling i sprø urteskorpe, servert med grønn salat og en potetpure smak til med olivenolje og hvitløk.
PORSJONER4

Ingredieser

Potetmos

Fremgangsmåte

  • Del kyllingbrystene på langs slik at du får fire like store deler. Dryss over salt og pepper, smør et tynt lag med sennep over.
  • Vend kjøttet i mel, så i egg og tilslutt i brødkrum blandet med persille.
  • Stek kjøttet på middels sterk varme i en panne med smør til det er gyllent og gjennomstekt. Snu på kjøttet av og til.
Potetmos
  • Kok poteter og hvitløk mørt i vann (NB! Ikke bruk salt i vannet, da blir mosen seig). Sil av vannet og ha det i en blender. Kjør raskt sammen med olivenolje og smak til med salt og pepper.
  • Server med en blandet grønn salat med rødløk og vårløk
Tips: Ønsker du en dipp eller saus til smaker det godt med for eksempel aioli, rømmedressing eller soppsaus fra Gårdsand.

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email
    Populære oppskrifter
    Kanskje du vil like disse også