Culotte med potet- og sukkerertsalat, granateple og bearnaisesmør

Culotte med potet- og sukkerertsalat

Over 60 min
Middels
Culotte med potet- og sukkerertsalat, granateple og bearnaisesmør.
PORSJONER4

Ingredieser

POTET- OG SUKKERERTSALAT

BEARNAISESMØR

Fremgangsmåte

  • Lag et rutemønster på fettsiden av culotten. Grill kjøttet på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Grill kjøttet videre på indirekte varme til kjernetemperaturen når 58 ºC. La kjøttet hvile minimum 15 minutter. Ha på Maldonsalt ved servering.

POTET- OG SUKKERERTSALAT

  • Skrell potetene og kok dem møre. Avkjøl og kutt i terninger. Hardkok eggene, avkjøl og skrell dem. Snitt sukkererter og vårløk. Finkutt sylteagurkene. Bland sammen majones, kraft fra sylteagurkene, salt, pepper og Dijonsennep. Bland alt forsiktig.

BEARNAISESMØR

  • Temperer smør og bland i finkuttet sjalottløk, estragon, eddik, cayennepepper og salt. Ha smøret på bakepapir og rull til pølse. Skjær smøret i rause skiver og legg over kjøttet ved servering.
  • Skrap ut frøene i granateple og dander sammen med kjøttet og potetsalaten.
Print