Meny
Cupcakes-med-sjokolade-1
Herlige cupcakes med sjokolade i en fei. 
Porsjoner1 ca. 10 stk
Ingredieser
Frosting
Fremgangsmåte
  • Kjør hvetemel, sukker, bakepulver, salt, vaniljesukker, smør, egg og melk sammen til en jevn røre i en foodprosessor.
  • Fyll muffinsformer litt under 2/3 fulle.
  • Stek kakene på midterste rille i stekeovnen på 175 °C i ca. 25 minutter.
  • Bland sammen det tørre til frostingen. Tilsett helmelk og eventuelt konditorfarge. Pisk kremen sammen på middels hastighet i en kjøkkenmaskin til den har fått en fluffy konsistens. Frostingen bør brukes forholdsvis raskt. Den setter seg fort.
  • Tips: Ta ut råvarene fra kjøleskapet i god tid, slik at de er temperert. Da er det enkelt å kjøre sammen kakerøren i en foodprosessor, uten at for eksempel smøret klumper seg sammen.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter