Dampede blåskjell med hvitløk og chili

Dampede blåskjell med hvitløk og chili

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dampede blåskjell er godt, og med hvitløk og chili blir det enda bedre. I denne oppskriften er de dampet i eplejuice og lime, så her er det mange smaker.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Vask og rens sjalottløk, hvitløk, persille og chili. Finhakk sjalottløk, hvitløk og persille, og skjær chili i tynne skiver.
  • Skrubb blåskjellene og kontroller at de er tett lukket eller lukker seg når du kakker på dem. Kast skjell som ikke lukker seg.
  • Surr sjalottløk, hvitløk og chili i olje i en kasserolle til løken er myk, men ikke brun.
  • Tilsett blåskjellene, legg på lokk og la alt dampe i 4 minutter.
  • Når skjellene har åpnet seg, har du i hakket persille, saften av lime og eplejuice, og gir det hele et oppkok.
  • Server blåskjellene med brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest