Dampet skrei med mandelpotetpuré

Dampet skrei med mandelpotetpuré

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er plukkfisk med italiensk vri. Smaken av hvitløk og chorizo pølser blandet med mandelpotet og skrei er fortreffelig.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Damp potetene til de begynner å falle sammen. Mos potetene og rør inn smør. Smak til med salt og pepper.
  • Damp fisken i lettsaltet vann i ca 10 minutter. Skjær chorizopølse i biter og varm kjapt i panne med litt olje. Vend skreien inn i potetpureen like før servering og strø over pølsebitene.
  • Server med kokte grønnsaker som for eksempel asparges og knaskerøtter.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest