MP_Danske-husmannskoteletter-med-stuede-grønnsaker
Til oppskriften

Danske husmannskoteletter med stuede grønnsaker

Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Stuede grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Pisk egg lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål.
  • Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend dem først i egg og deretter i brødrasp.
  • Stek kotelettene pent brune på begge sider i ca. 2 minutter, og la dem ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt i ca. 2 minutter.
  • Kok grønnsaker.
  • Smelt margarin, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.
  • Server med kokte poteter.
Print