Eddiklake-til-sild-1

Eddiklake til sild

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne eddiklaken kan du bruke som grunnoppskrift dersom du ønsker å lage noen av oppskriftene som er basert på ferdigkjøpt sild på glass fra grunnen av. Denne gjelder de oppskriftene som er basert på sursild, peppersild eller kryddersild på glass. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og sukker, og avkjøl.
  • Tilsett eddik.
  • Skjær sildefiletene i biter og løk i tynne skiver.
  • Legg sild og løk lagvis i et glass sammen med sursildkrydderet.
  • Hell over eddiklaken og legg på lokk.
  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskapet før den spises.
  • Tips: Frisk dill setter ekstra god smak på sursilden.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest