Egg Cocotte

Egg Cocotte

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bakte egg, eller Oeufs en Cocotte, er en elsket fransk klassiker. Server egg cocotte med ristet brød, og du har et fantastisk lite lunsjmåltid
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 220°C. Smør små porsjonsformer med margarin. Dekk bunnen med revet ost. Del cherrytomat i to og tilsett sammen med crème fraîche. Knekk ett egg i hver form og dryss over salt, pepper og timian.
  • Sett formene på en rist midt i ovnen. Bak i ovn i 10-15 minutter.
  • Server med godt brød, gjerne ristet noen minutter i ovnen.
  • Egg cocotte smaker ekstra godt med litt hakkede grønnsaker, sopp eller skinke.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest