Meny

Egg- og tunfisksalat

Egg og tunfisksalat

Oppdatert

 

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Egg- og tunfisksalat

En god salat kan ofte være mer fristende enn et varmt måltid. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag. Har du ikke det, kan pasta eller bulgur gjøre samme nytten.
PORSJONER4

Ingredieser

Cæsardressing

Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl i rennende, kald vann. Skrell eggene og del dem i båter.
  • Del opp resten av ingrediensene til salaten i passe store salatbiter og anrett på et fat. Legg eggebåtene på toppen.
  • Visp sammen eggeplommer, sennep, presset limesaft og finhakket hvitløk i en bolle til dressingen. Visp inn olje i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones Smak til med salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen  

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også