Egg og tunfisksalat

 

Til oppskriften

Egg- og tunfisksalat

En god salat kan ofte være mer fristende enn et varmt måltid. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag. Har du ikke det, kan pasta eller bulgur gjøre samme nytten.
Under 20 min
Enkel
Forrett, Lunsj, Salater
PORSJONER4

Ingredieser

Cæsardressing

Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl i rennende, kald vann. Skrell eggene og del dem i båter.
  • Del opp resten av ingrediensene til salaten i passe store salatbiter og anrett på et fat. Legg eggebåtene på toppen.
  • Visp sammen eggeplommer, sennep, presset limesaft og finhakket hvitløk i en bolle til dressingen. Visp inn olje i en tynn stråle. Dressingen skal bli tykk som en majones Smak til med salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen  
Print