Egg på tomatconcassé

Egg på tomatconcassé

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Egg og tomat er bestevenner! Concassé betyr rett og slett grovhakket. Grovhakkede tomater som freses sammen med løk, hvitløk og persille kan prydes med det fine navnet og serveres med halve, smilende egg og godt brød. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok egg 6-8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  • Varm olje i en stekepanne og la hvitløk, løk og persille frese et par minutter.
  • Hakk tomat og fres videre i ca. fem minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Legg på fat eller i form. Legg eggene oppå tomatene. Server varmt.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest