Eggepanne med brokkoli

Eggepanne med brokkoli

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du skulle ha i kjøleskapet. I denne eggepannen har vi brukt rause buketter med brokkoli og toppet herligheten med spekeskinke, cherrytomater og ruccula.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del brokkoli i små buketter. Kok opp vann, ha i salt og kok bukettene i 2 minutter. Sil av vannet og avkjøl dem i kaldt vann.
  • Knekk egg i en bolle, ha i fløte og salt, og pisk lett sammen.
  • Ha margarin i en middels varm panne. Hell i eggeblandingen når margarinen slutter å bruse.
  • Legg på brokkoli når eggepannen har stivnet noe. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet.
  • Legg på spekeskinke, halve cherrytomater og rucculasalat før servering. 
  • Server med noen gode skiver av eltefritt grytebrød.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen