Eggepizza

Eggepizza

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Man kan fint lage pizza uten gjærdeig. Denne oppskriften er for en langpanne.
PORSJONER5

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen egg, vann mel og salt. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne eller to runde former og la den stå midt i ovnen i 7-8 minutter, eller til eggemassen er så vidt stivnet.
  • Riv løken på råkostjern. Bland den med tomatpuré, salt, krydder og eventuelt 1-2 ss vann for å gjøre sausen lettere å smøre ut. Fordel blandingen på pizzabunnen.
  • Legg på skiver av tomater og falukorv skåret i terninger. Ha ost på toppen. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, eller til osten bobler.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest