Eggerøre på bruschetta med spekeskinke
Til oppskriften

Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Denne eggerøren er nydelig tilsmakt med trøffelolje. Pakk eggerøren inn i forvellet spinat og spekeskinke. Server på tynne skiver med ristet brød som smakfulle appetittvekkere eller en liten forrett. 
Under 20 min
Middels
Forrett, Lunsj
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Pisk egg, fløte, trøffelolje og salt lett sammen. Hell røren i pannen som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etter hvert som den stivner. Avkjøl eggerøren noe.
  • Kok opp vann og ha i spinaten. La det få et oppkok og avkjøl det i kaldt vann.
  • Rist tynne skiver brød eller loff.
  • Rull eggerøren inn i spekeskinken dekket med spinat.
  • Pynt eventuelt med høvlet parmesan og timian.
Print