Eggpanne-med-bacon-og-purre
Til oppskriften

Eggpanne med bacon og purre

Hva med ei smakfull og god eggpanne med bacon, tomat og purre etter en frisk tur ute i skog og mark? Dette er perfekt hytteservering!
20-40 min
Middels
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek strimlet bacon i en panne.
  • Flå tomatene ved å snitte dem med et kryss i bunn og legge dem ned i kokende vann i ca. 1 minutt. Ta dem opp og avkjøl raskt. Da kan du lett ta av skinnet. Del dem i to og skrap ut frøene. Skjær resten i små terninger.
  • Når baconet er nesten ferdig stekt, tilsettes tomatene og strimlet purre. La blandingen stå og småkoke til væsken er redusert til ⅓. Tilsett sammenpisket egg og la det hele stivne ved svak varme under lokk.
  • Server eggpannen med brød til.
Print