MP_Eksotiske-kotelettbiffer
Til oppskriften

Eksotiske kotelettbiffer

Med deilige smaker av mynte og mango, blir kotelettmiddagen riktig så eksotisk. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Mynteraita

Mangosalat

Fremgangsmåte

  • Skjær bort fett og bein fra kotelettene. Da får du fine små biffer.
  • Rør krydder og olje sammen. Pensle biffene med blandingen og sett dem i kjøleskapet.
  • Hakk myntebladene til raitaen grovt. Finhakk vårløk. Rør yoghurt, mynteblader og vårløk sammen. Smak til med salt og pepper.
  • Skrell mangoen, skjær mangokjøttet fri fra steinen og skjær mango og paprika i tynne skiver. Snitt vårløken fint og mynten grovt. Press 2 ss limesaft, rør det sammen med oljen og smak dressingen til med salt og pepper. Bland det hele med ruccula.
  • Varm margarin/olje i en stekepanne på sterk varme. Brun kotelettene ca.1 minutt på hver side. Skru ned til middels varme og stek dem ferdige ca. 3 minutter på hver side. Pynt med lime.
  • Serveres med nanbrød eller pitabrød.
Print